Breaking News

Termeni si conditii

Stimați Ascultători și Vizitatori al Site-ului Distracție Online vă aducem la cunoștința următoarele :

Acest site și aplicație aparține și este operat de către Distracție Online. Site-ul, aplicația și zonele aferente lui sunt spații considerate de administrator private! Prin utilizarea acestui site, aplicație, navigare și informare vă exprimați implicit acordul față de următorii termeni de utilizare (denumiți generic TERMENI). Dacă nu sunteți de acord cu aceștia vă rugăm să părăsiți pagina imediat și să nu folosiți nici un material disponibil (articole, informații sau alte date de pe site și aplicație).

Site-ul și aplicația prezintă informații referitoare la radio Distracție Online, activitatea acestuia dar și preluări sau comentarii din surse publice sau private. Pentru difuzare este folosit mediu virtual (internetul). Stream-urile radioului sunt publice iar operele folosite sunt protejate cu drepturi de autor aferente. Difuzarea lor pe stream-urile Distracție Online sunt cu scop unic de promovare. Nu distribuim sub nici o formă si nu oferim spre a fi descărcată nici o operă muzicală sau de altă natură protejată prin drept de autor. Materialele care se pot descărca de pe site și aplicație sunt oferite in mod gratuit de către proprietarul de drept. Spoturile difuzate sunt doar pentru informarea ascultătorilor cu privire la mediul virtual si ofertele acestuia, spoturi difuzate din buna inițiativă a radioului!

„Materialele” ce aparțin Distracție Online pot fi orice fișier, imagine, sunete, animații, fotografii sau text ce sunt disponibile pe site-ul si aplicația noastră. Distracție Online nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site și aplicație (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri sau aplicații o poartă în întregime proprietarii acestora.

Distracție Online își rezerva dreptul de a modifica acești termeni si condiții în discreția sa oricând și de oricâte ori dorește fără a fi obligată să aducă la cunoștința utilizatorilor acest lucru. Daca nu sunteți de acord cu acești termeni trebuie să părăsiți site-ul și aplicația și sa distrugeți prin ștergere orice informații obținute de pe acest site și aplicație, copii sau documentația aferenta.

Mențiuni: Acest radio transmite emisiuni exclusive online create din pasiune pentru muzică și radio! Este un proiect non-profit și toate parteneriatele sunt create pentru buna funcționare a radioului. Susținerea stream-ului din punct de vedere financiar este efectuată de membrii echipei. Nu dorim să îl transformăm într-un proiect comercial, scopul lui unic fiind inițierea in domeniu, practica si dobândirea de experiența în domeniul radioului online. De asemenea stream-ul Live Distracție Online poate fi considerat si un bun promotor al artiștilor și operelor acestora. Vă mulțumim pentru atenție!